CAD-ohjelmistot

MSg Works Oy:n työkaluihin kuuluvat kaikki tarvittavat CAD-ohjelmistot.  

CAD 

Tietokoneavusteinen suunnittelu eli CAD (Computer-aided Design) on tietokoneen käyttöä apuvälineenä etenkin suunnittelijoiden, insinöörien ja arkkitehtien harjoittamassa suunnittelutyössä. 

AutoCAD 

AutoCAD on tietokoneavusteinen suunnitteluohjelmisto (CAD), jota käytetään tarkkaan 2D- ja 3D-piirtämiseen, -suunnitteluun ja -mallintamiseen. Sitä kehittää ja julkaisee yhdysvaltalainen Autodesk

AutoCAD on yleissuunnitteluohjelma, joka on laajennettavissa erilaisilla AutoDesk Inc:n tai muiden yritysten valmistamilla laajennuksilla. 

Suunnittelijat, arkkitehdit, insinöörit, projektipäälliköt, kiinteistökehittäjät ja rakennusalan ammattilaiset käyttävät AutoCADia piirustusten luomiseen. 

MagiCad 

MagiCAD on suomalainen MAgiCAD Groupin kehittämä CAD-ohjelmisto talotekniseen suunnitteluun. MagiCAD kattaa työkalut LVI- ja sähköjärjestelmien suunnitteluun ja piirtämiseen. 

MagiCAD Electrical   

MagiCAD Electrical on kattava ratkaisu sähkö-, valaistus-, tele-, ja datajärjestelmien suunnitteluun ja laskentaan. MagiCAD Electrical on täysin integroitu AutoCAD-ohjelmistoalustaan. 

Pikasso – piirikaavioiden laatimista varten 

Pikasso on sovellus, jota käytetään rakennus- ja teollisuussähkösuunnittelussa johdotus- ja ohjauspiirikaavioiden laadintaan. Sen perustana toimii AutoCAD® 

Piirikaavio (tunnetaan myös kytkentäkaaviona) on piirustus, joka esittää komponenttien kytkennän toisiinsa piirrosmerkkien ja niiden välillä kulkevien johdotusten avulla 

Sovelluksen avulla voidaan luoda johdotus- ja piirikaaviot erilaisille sähkökeskusten lähdöille, kuten esimerkiksi moottori-, valaistus-, lämmitys ja LVI-lähdöille. 

Pikasso sisältää useita piirikaavion käsittelyä helpottavia automatisoituja toimintoja kuten kytkentäviitteiden kirjoitus kojeisiin. Sovellus sisältää useita ohjelmallisesti kasattavia kojeita kuten esim. kontaktorit, ohjauskytkimet sekä logiikkakortit. 


Ota yhTeyttä

Haluatko pyytää tarjousta tai saada lisätietoa. Täytä lomake, vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Nimi
S-POSTI
KIRJOITA VIESTISI MEILLE